clearhigh

Over Nr 23

Ik ben Wilma Reijnen-Wolters, geboren in 1963. Sinds eind 2015 ben ik officieel begonnen met ‘Nr. 23’. Vernoemd naar het huisnummer van het huis waarin ik opgroeide. Het huis waarin mijn liefde voor brocante en gebruikte unieke spullen begon. Bij het opruimen van dit huis kwam ik vele mooie, voor mij onbekende spullen tegen, waar ik nieuw leven in zag. Sindsdien ben ik meer dan regelmatig te vinden in tweedehandswinkels en op brocantemarkten.

Wanneer deze liefde voor oude, unieke spullen gecombineerd wordt met mijn liefde om zelf creatief bezig te zijn, mondt dit uit in ‘Nr. 23’. Tijdens de vele uren die ik de afgelopen jaren bezig was met naaien, haken, breien, tuinieren, bloemschikken en het herinrichten van mijn eigen huis was ‘Nr. 23’ een stiekeme dagdroom.

Die dagdroom werd steeds groter en in de zomer van 2015 besloot ik dat deze droom werkelijkheid moest worden. Toen ik op de Italiaanse markten rondliep, allerlei moois zag en ik overal inspiratie opdeed besloot ik de stap te wagen.

Sindsdien deed ik op vele plekken inkopen: op de Italiaanse marktjes, in tweedehandswinkels, op mijn eigen zolder. Langzaam maar zeker vergaarde ik een tafel met mooie, unieke, oude spulletjes. Sommige spullen waren al perfect van zichzelf, andere spullen verdienden nog wat verfraaiing. Hier kwam mijn creativiteit goed van pas.

Met het eindresultaat, of eigenlijk het tussentijdse resultaat van al het speuren naar mooie, oude spullen is sinds het najaar van 2015 regelmatig te zien op markten. Daarnaast zijn de eerste fundamenten voor een atelier aan huis gelegd én natuurlijk is er nu deze site!

Ik hoop dat jullie er net zo veel energie, inspiratie en liefde voor mooie, oude, unieke spullen aan over houden.

Mocht je vragen hebben, kun je mij altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

suitcaseswhite

Contactgegevens

NR 23  
Hoensstraat 8
6578 JN LEUTH
(06)83 99 10 50

Facebook

Binnenkort is Nr. 23 ook
op Facebook te vinden.

Openingstijden

In het voorjaar van 2016 zal Nr.23 vanuit huis gaan verkopen.
Hou de website goed in de gaten om te weten waar en wanneer.
In de tussentijd kunt u ons vinden op andere locatie's.
Kijk hiervoor bij Agenda.